Bestemming bereiken

Samen als één lichaam bouwen aan de missie. Dat doe je door te binden en te boeien. Wie zijn we, wat kunnen we en waar gaan we morgen naartoe..

Vanuit een ontwikkelingstrajecten zowel 1 op 1 als met het LT gaan we bouwen op een rots. 

Werken vanuit uniciteit

Bouwen op elkaar talenten

Samen tot onze bestemming komen

Hoe het werkt

 


1. Maak de assessment
Aan de hand van een wetenschappelijke Bijbelse assessment testen we de voorganger, predikant, leiderschapsteam en gemeenteleden

2. Kom langs voor het interview
Na het maken van de test hanteren krijgt iedereen deelnemer een interview om zo de uitslag van de test te valideren.

3. Kom op je bestemming
Je krijgt inzichten in je talenten en je niet talenten – Blinde Vlek en Compensatie gedrag zodat je vanaf nu kan gaan woekeren met je gaven en talenten.

Verwachtingen

Verandering kost tijd. Verandering gaat niet altijd gepaard met een snel en groot wonder. De focus ligt op wat nodig is! Iets wat al jaren zo, is niet op te lossen met een quick fix. Daarom verspreiden wij een traject ook over 3 tot 6 maanden. 

Na afloop van iedere ontwikkeltraject vraag ik aan iedere deelnemer om eerlijk te beoordelen via een evaluatieformulier.

Werkwijze

Voordat ik een ontwikkel-traject aanga vind ik het altijd van belang om jullie gemeente beter te leren kennen. waar lopen jullie tegen aan, waar is behoefte aan. In welke fase jullie nu zitten waar jullie naartoe willen en hoe dit tot nu toe verloopt. 

Aanpak

Je maakt het assesment en voert daarna het validatiegesprek 
Je krijgt inzicht in je talentendiagram en uitleg over de talenten. 
En wordt gecoacht op je blinde vlek en compensatiegedrag 

Kosten

Een ontwikkeltraject bestaande uit 3 tot 6 sessies kosten zijn afhankelijk van budget en grote van afname.

De Jane© Talenten Assessment

Ik vind het belangrijk dat je de waarheid ontdekt over wie je bent!

De Jane gaat over:

1. Hoe iemand omgaat met zijn behoefte, wensen en verlangens.
2. Hoe we denken, omgang met onze emoties, onze wil en hoe we kennis en ervaring opdoen met onze talenten.
3. Hoe iemand de opgedane kennis en ervaring vertaald in een bepaalde visie om na te jagen in persoonlijke missie om uit te voeren.

Samengevat ontdek je hiermee je uniciteit en bestemming!

Gastenboek Anton Frederiks

Aan de hand van de Janetest twee coachingsgesprekken gehad. Anton is grondig en overtuigend, met oprechte interesse voor jou als persoon. Erg nuttig voor mij was het inzicht in de combinatie van blinde vlek en compensatietalent. Heeft me uit een vicieuze cirkel gehaald. Zeker een aanrader!

Deborah Voogd

Erg veel inzichten gekregen door de coaching van Anton! Hij neemt erg de tijd voor je en kan alles goed in perspectief laten zien. Zeer tevreden 👌🏼

Angela Karssen

Een coach die je de waarheid verteld en je helpt bij het behalen van je persoonlijke doelen. Verder kan hij je goed helpen als je het even niet meer weet met je carrière en of je leven. Je komt er achter wat voor bijzondere talenten je eigenlijk hebt en leert ook over je blinde vlek en hoe nu eigenlijk het beste uit jezelf kan halen.

Maaike Hobbelman

Anton heeft mij begeleid in mijn Jane-traject. Een super waardevol traject waarin ik veel inzichten heb gekregen over mijzelf. Waar ik van tevoren had gedacht mijzelf heel goed te kennen kwam ik erachter dat er nog veel meer in mij zit. Anton heeft mij goed en helder begeleid. Ik zou dit echt iedereen willen aanraden. Ik weet nu welke richting ik op wil en waar ik nog in kan groeien. Bedankt Anton!

Klazine Miedema

Ik heb een poosje geleden de Jane-test gedaan bij Anton en heb dit als
positief ervaren! Een duidelijke uitleg en fijne gesprekken nadien, waardoor je weer nieuwe inzichten krijgt. Mooi om echt te kijken naar je talenten en hoe je ze nog beter of meer kan inzetten. Heel verhelderend en soms ook confronterend. Af en toe ook net even dat duwtje in de rug om een stapje verder te zetten of verder te denken. Van hieruit kan ik verder gaan kijken en ontdekken. Bedankt!

Annemieke Ramaker

Anton coacht op een hele professionele en doelgerichte manier. Anton heeft me veel geholpen door de jaren heen en heeft me geholpen met doelen halen en het doorzetten om bij je doelen te komen. Verder is het een hele aardige en fijne man om mee te werken en ook als vriend.

Jari Maurer

Mijn ervaring was erg positief en fijn. Naast dat het heel erg interessant en helpend is om te weten waar jouw talenten liggen, is het ook een toevoeging om te weten hoe je deze kan toepassen op jouw dagelijks leven!

Marlot Gabriëlle Lagendijk

Voor mijn verhelderende sessie.
Anton luister goed begeleid je goed.
Is een aanrader voor iedereen.
En is erg verhelderend.
Bedankt Anton.👍

Remco Foppen