Dankbaar

Ik ben dankbaar voor het Leven. Dankbaar voor mijn huwelijk,  onze zoon Benjamin. Mijn broeders en zusters om mij heen en mijn familie en vrienden. 

Geboren in de 80e jaren, Wedergeboren in 2010. God heeft mij naar Zich toegetrokken en al heel snel werd mijn roeping (spreken) bevestigd! 

Vanaf mijn 19e ben ik gaan ondernemen en daar ben ik nooit meer mee gestopt verschillende organisaties mogen opzetten en leiden.  Zelf een kerkelijke organisatie (wat een eer)

Roeping

Alles kwam goed God mij geroepen en ik me had laten dopen. Ik ging naar de kerk – ik sprak soms ook al in de kerk.. Maar ik was niet gelukkig. Ik leefde nog steeds voor mijzelf. En mijn leven leek totaal niet op dat van Jezus, eerder het tegenovergestelde.

De mensen zagen mij als een stoere jonge die altijd open en eerlijk was. Maar als niemand keek dan deed ik dingen waar ik niet zo trots op was en liever niet over sprak.

Dat ‘stoere’ heb ik nog steeds. Maar nu ben ik een Man van God die zijn taken, verantwoordelijkheden en rollen erg serieus neemt. Er is een oorlog aan de gang (Efeze 6:12) en middels boeiende preken wil ik gehoor geven aan de opdracht in Mattheus 28: 19-20. Het is daarom mijn doel om als gastspreker gepassioneerde volgers van Jezus te maken.

Naast eenmalige ‘pakkende preken‘ voor de gemeente verzorg ik daarom ook de volgdende acitiveiten: ‘bestemming bereiken‘ voor het LT en de gemeente en ‘spelen met sport‘ voor jongeren.

19. Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd. 20. En vergeet dit niet: Ik ben altijd bij u, tot het einde van de tijd.’ – Mattheus 28: 19-20

Wat ik doe

Het is voor mij altijd de uitdaging om iedere keer weer mensen te verrassen. God is zo creatief en ik zie preken dan ook als enorm voorrecht en als mogelijkheid om te inspireren – motiveren en mensen te activeren

Naast pakkende preken verzorg ik bestemmingsavonden voor de gemeente over de door jou God geven DNA (Talenten + Gedragingen). Onderbouwd met een wetenschappelijke assessment gaan we ontdekken wie je bent, waar je goed in bent en wat je ermee kunt (zowel in de kerk als in de maatschappij) 

Als personal trainer en eigenaar van een sportorganisatie gebruik ik vaak sportactiviteiten (dans – freerunning – fitness) om te connecten. Sport als middel om de jongeren te bereiken. 

Aantal van mijn opdrachtgevers

Abonneer je op en blijf op de hoogte