Spelen met Sport

Boei en bind jongeren door middel van sport! 

Succeservaring voor iedereen

Bijhorende Bijbelse Boodschap

Letterlijk en figuurlijk in beweging

Hoe het werkt

 


Samen met de jongerenwerken of jongeren van de kerk wordt er gekeken naar interesses (qua sport en spel) 

Er wordt gekozen voor het meest passende aanbod. we plannen de activiteit en zetten ons 100% in!

Dan is het na de activiteit(en) uitzien naar de getuigenissen van de dag of het weekend

Verwachtingen

Veel in kerken gaat mis omdat de verwachtingen niet goed gemaneged worden. Daarom hier mijn werkwijze – aanpak en visie op kosten:

Na afloop van iedere sport of spel activiteit  vraag ik de jongeren en het  leiderschapsteam mij te beoordelen via een evaluatieformulier.

Werkwijze

Voordat ik ga sporten vind ik het altijd van belang om jullie gemeente beter te leren kennen. waar lopen jullie tegen aan, waar is behoefte aan. In welke fase jullie nu zitten waar jullie naartoe willen en hoe dit tot nu toe verloopt.

Aanpak

Mijn sportactiviteit moet relevant zijn voor jullie situatie en aansluiten bij de behoefte van de jongeren in de gemeente. Dit vraagt om maatwerk en een serieuze voorbereiding.

Kosten

Aangezien kosten voor veel gemeente een spannend onderwerp zijn maak ik gebruik heb ik er voor gekozen om een transparant tarief te hanteren van 250 euro per dagdeel + € 0,35 cent per KM. 

*mochten kosten een probleem zijn, dan hoor ik het graag, dan denk ik graag met jullie mee voor een creatieve oplossing. 

Connecten door Sport 

Jongeren willen niet direct in gesprek over God. Eerst willen ze aftasten en kijken of je wel ‘cool’ bent. Spreek je in hun taal, doe je stoere dingen, kunnen ze nog wat van je leren (in hun ogen) dan maak je kans

Als urbansportcoach en eigenaar van sportbedrijf verzorg ik workshops dans en fitness en freerunning. Tijdens en na de workshops vertel ik mijn getuigenis en nodig ik ze uit voor één van mijn preken! 

Abonneer je om op te hoogte te blijven: